Despre Automatic Control

Pentru mai multe informatii, contactati un reprezentant Automatic Control din zona dvs.

DESPRE AUTOMATIC CONTROL

Nimeni nu se naște cel mai bun, dar prin sincronizare, perseverență și 10 ani de încercări, am ajuns în cele din urmă să fim printre cei mai buni.

Încă de când am înfiinţat firma Automatic Control în anul 2007 , ne-am dorit și am reușit să o constituim ca o interfaţă între clienţii noștri și profesionalismul, seriozitatea și promtitudinea serviciilor pe care le oferim. De-a lungul activităţii noastre am adunat experienţă susţinută de un vast bagaj de cunoștinţe cu ajutorul cărora reușim să câștigăm să întărim și să păstrăm încrederea clienţilor și a partenerilor noștri. 

Fiecare client și fiecare lucrare constituie pentru noi o ocazie de a ne pune în valoare capacităţile și valenţele profesionale, astfel că i se acordă atenţie, sprijin și consultanţă tehnică în vederea atingerii obiectivelor sale. 

Calitatea, seriozitatea și potenţialul tehnic ne-au ajutat să câștigăm alături de noi parteneri care să ne susţină cu echipamente de calitate și suport tehnic la nivelul cerinţelor noastre. Astfel am reușit să ajungem distribuitori ai unor firme cu renume în domeniul distribuţiei electrice, automatizărilor industriale, automatizărilor rezidenţiale și a iluminatului public și arhitectural. În acest sens putem spune că reprezentăm cu succes firme ca SCHNEIDER ELECTRIC, OSRAM, IFM Electronic, SIEMENS, PHOENIX CONTACT, SICK, ICME, IPROEB și alţii. Nu am mai pune pentru că suntem deja de o perioadă de timp cunoscuţi ca și reprezentanţi.

Odată cu accesul către noi parteneri și zone de piaţă, am actualizat atât oferta tehnico-comercială cât și standardele de calitate confirmate prin obţinerea certificatelor de management al calităţii ISO 9001:2008 , management de mediu ISO 14001:2004 , managementul securităţii și sănătăţii muncii ISO 18001:2007 , și managementul resurselor informatice și de comunicaţii ISO 27001:2005. Finalizarea cu succes a implementării acestor standarde în luna aprilie a anului 2010 ne-a confirmat că eforturile concentrate pe menţinerea calităţii au dat rezultate și sunt apreciate și de organismele acreditate internaţional.

Să discutăm despre proiectul tău